Vervallen

 

Dan houden we weer onze jaarlijkse open dag. Ook vorig jaar weer een groot succes met mooi weer, veel bezoek en heel uniek… een live bevalling van een alpaca.

Alpaca’s zijn geliefd, en regelmatig ontmoeten wij mensen die denken zomaar even te kunnen beginnen met het houden van alpaca’s.

Wij van AlpacaWorld-Flevoland staan voor een goede uitleg en behandeling van onze alpaca’s. Voordat wij gaan verkopen gaan we altijd eerst de omstandigheden na waar onze alpaca’s terecht komen.

 

 

 

 

Tijdens onze open dag op zondag 19 april geven wij 2 presentaties over het houden van alpaca’s en het leven op de alpacafarm Mensen die erover denken om alpaca’s aan te schaffen kunnen hier alle uitleg krijgen. Natuurlijk wordt u ook meegenomen naar de alpaca’s voor nog meer uitleg.

 

 

Maar er is nog veel meer te doen tijdens deze open dag. Zo presenteren wij onze HighTea en kunt u knuffelen met alpaca’s. U kunt onze producten zien die gemaakt van de alpacawol zoals kleding, dekbedden…noem het maar op. En natuurlijk kunt u kennis maken met onze andere arrangementen.

We laten u kennis maken met het ambacht spinnen op een spinnewiel en u kunt bijvoorbeeld leren spinnen op een spintol. Een bijzonder leuke manier om ook thuis eenvoudig te leren spinnen. Ook voor kinderen en geweldig leuke bezigheid.

Wat is er zoal te beleven:

*Presentaties houden van alpaca’s

*Het leven op de alpacafarm

*Onze arrangementen

*Knuffelen met alpaca’s

*Gratis parkeren

*Spinnen met alpacawol

*Spintollen voor jong en oud

*En nog veel meer.

 

U kunt ook gezellig plaats nemen in ons restaurant en genieten van een heerlijk kopje koffie met Ruttensbrok, maar wilt u iets anders kan dat natuurlijk ook.

Kortom 19 april hebben we een open dag voor iedereen. Wilt u meer weten over alpaca’s of wilt u gewoon heerlijk genieten van deze prachtige dieren, en kennis maken met onze arrangementen, wij nodigen u van harte uit.

 

AlpacaWorld-Flevoland

IJzerpad 16
8313 PL Rutten
0527-262375
www.alpacaworld-flevoland.nl

Datum: 19 april van 11:00 uur tot 17:00 uur
Presentatie “houden van alpaca’s”: 13:00 uur en 15:00 uur