COVID-19

Ook bij ons gelden de inmiddels bekende regels, we nemen u hier graag in mee.

Onderstaand zijn de officiële regels, opgesteld door de Koninklijke Horeca Nederland.

- Uiteraard zullen wij u ontvangen, wij zijn namelijk blij dat u ons bezoekt, wel zal dit op 1,5 meter afstand gebeuren en geven wij u alle informatie die u nodig heeft voor de door u geboekte activiteit.
- Een maximum van 30 gasten binnen (exclusief personeel).
- Bezoekers moeten reserveren en binnen aan een tafel zitten (niet staan)
- Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen.
Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)

- In een checkgesprek, wat u bij binnenkomst van ons krijgt, wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert
- wij desinfecteren de materialen die u gebruikt, en nemen bij het bereiden en het inpakken van de picknick alle maatregelen van het RIVM in acht.
- Betalingen kunnen op alle manieren. Wij kunnen u bv. een dag van te voren een betaalverzoek sturen,  u kunt bij ons pinnen, maar ook contante betalingen zijn mogelijk, wij vragen u dan het geld neer te leggen op de toonbank en niet te overhandigen. 
- Annuleren is mogelijk en kosteloos, mits u dit minimaal 24 uur van te voren doet. 
- Vanwege de regels van het RIVM dient u voor elk bezoekje en/of activiteit te reserveren.


Zoals wij onze eigen gezondheid dagelijks checken, gaan wij ook uit van uw eigen gezonde denkvermogen.
Wanneer u verkoudheidsklachten heeft, grieperig voelt, koorts heeft, of in de afgelopen 2 weken Corona heeft gehad, óf iemand in de familie die de afgelopen 2 weken Corona heeft gehad, vragen wij u thuis te blijven!