FOTOSHOOT

Op  de foto

Werden we vorige week gebeld met de vraag of onze alpaca’s mee wilden werken aan een fotoshoot met modellen. Alpaca d’Oro is een bedrijf dat schitterende sjaals en aanverwante artikelen uit Peru importeert. En ze  wilden  met echte alpaca’s op de foto.

Wij werden maandagmiddag in Naarden Vesting verwacht. Prachtige locatie. ALitha , Belle en Keri uit de kar en de aahhhh s en oohhhs waren niet van de lucht. De  dames en heren modellen stonden klaar.  Even met ze lopen, toch een vreemde omgeving en dat ging prima. Alpaca’s zijn geen robots die op commando naar links of naar rechts kijken.  Maar hoe ze zich gedragen hebben , formidabel. En dan blijkt ook maar weer hoe makkelijk alpaca’s in de omgang zijn. Ligt er natuurlijk aan hoe je er zelf mee omgaat.  Maar dit was een erg leuke ervaring.

Om half zes gingen we moe maar voldaan weer richting Rutten. Missie geslaagd en de opdrachtgever was ontzettend tevreden. Ook belangrijk. Toen we thuiskwamen, beestjes uit de kar en brokjes gegeven, want dat hadden ze wel verdiend. De andere dames kwamen er natuurlijk om heen staan. Ja en als alpaca’s konden praten hadden ze heel wat te vertellen……………………..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *