Ruttens Brok

Als groepen om een rondleiding  vragen bij ons, wil men  ook iets lekkers bij de koffie.
Nu maken we zelf ons appelgebak en kwarkgebak. Maar er is nu ook Ruttens Brok  bij gekomen.

Ik liet dat altijd maken op de Zonnebloemschool, waar ze een horeca afdeling hebben  en heerlijke dingen bereiden. Zo ook Ruttens Brok. Al jaren hebben we stagiaires van die school en dan groen en dier. Ze helpen de stal uitmesten, poepzuigen, maar ook de tuin wordt keurig onderhouden. Ik heb nu ook een stagiaire van de Zonnebloemschool en dan in de horeca. Samen maken we schoon en maken we de appel en kwarktaarten. Nu komt er Ruttens Brok bij.
Een tijdrovende klus, want alles wordt gekneed met de hand. Maar het resultaat mag er zijn. De eerste Brok staat in de oven en klaar om geproefd te worden.
Op de OPEN DAGEN  29 en  30 APRIL  kunt u proeven.
En bij de workshops naaldvilten is het ook lekker. Een leuke opmerking van de dames, je wordt er zo rustig van. Van het naaldvilten dan.  Bel gerust voor meer informatie over de workshops of over een rondleiding.
Vanaf 1 maart zijn we weer elke zaterdag geopend voor iedereen van 13-17 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *