tijd om weer te bloggen

Plannen voor de komende tijd.

En zo vliegen de dagen weer voorbij. Lijkt wel of het steeds sneller gaat.  Lekker bezig om wolmarkten te plannen.  23  mei in Joure onder de wol is de eerste wolmarkt. Maar eerst de open dagen. Datum is nu ook vast  29 en 30 april. Dan zijn onze alpaca’s nog niet geschoren maar kunt u alvast wel een vacht uitzoeken die u wilt spinnen.  Is altijd weer een hele happening die open dagen.  En heel gezellig.

En dan komen er meer dingen op je pad. Werden we gebeld of men hier ook een feestje kon houden zonder rondleiding.  Natuurlijk kan dat. Zo hebben we een eerste verjaardag gehad met familiefeestje.  En dat kan dus vaker. Dus bij deze: Heeft u iets te vieren ???  verjaardag of jubileum ?? Vraag naar de mogelijkheden op onze prachtige locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *