Het was ontzettend leuk om te doen

We hebben een aantal wintermarkten gedaan, wat ontzettend leuk was om te doen. Maar de temperatuur was niet zomers.

Maar de week in de Orchideeënhoeve was heerlijk warm en de sfeer was geweldig. Er werd gretig gekocht en vaak hoorden we uitspraken als….. Wat een mooie vesten en jassen.  Dat konden wij natuurlijk alleen maar beamen. Volgend jaar gaan we absoluut weer naar dit geweldige spektakel, maar dan gaan we langer staan.

Zo zijn we naar de kerst en oud en nieuw  gegaan. We zijn nu druk met het verder uitwerken van de plannen voor 2017. Het belooft een geweldig jaar te worden met diverse nieuwtjes. Ook gaan we weer open dagen houden op AlpacaWorld-Flevoland en zullen we weer op vele wolmarkten te vinden zijn, door het gehele land.


Onze winkel krijgt vanzelfsprekend weer volop de aandacht. We gaan onze exclusieve alpaca-wollen producten
verder uitbreiden. Houdt onze website in de gaten voor al het moois dat we binnen gaan krijgen. Nieuwe dingen inkopen is een hobby die we met veel plezier doen. altijd weer mooi.
Ook zijn er weer verschillende alpaca-shows. Wij hebben er voor gekozen om ons in te schrijven voor de show in Assen georganiseerd door Margriet Moed. Deze vindt plaats op 23 april bij de Sunrise Stables te Assen. We zullen daar natuurlijk ook onze nieuwste collectie laten zien.

Maar zover is het nog niet, we gaan nu eerst morgen weer veulens af spenen.  Ze zijn nu een half jaar en mogen bij de moeder vandaan.

Volgende week weer een nieuwe blog,

Heel veel plezier deze week.

Jan en Jelly Dingemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *